Meditation Retreat

Meditation Retreat – Weekend forløb efteråret 2020

Meditation retreat henvender sig til mennesker, som ønsker et fortsat fokus på den meditative træning med henblik på rytme og integration af mindfulness meditation i hverdagen.

Opmærksomheden vil fortsat være rettet mod at bevidstgøre distraktioner, og dermed fraværet af nærvær. Vi vil træne evnen til større neutralitet, i forhold til indholdene i sindet. Vi vil forsøge at tage nogle yderligere skridt i den meditative fordybelse, herunder forsætte arbejdet med den neutrale indstilling.

                                          Fra aktiv gøren – til stille vågen væren

Træning i meditation, er også at arbejde med hjertet, kropsbevidsthed og psykisk afbalancering. Det at man har arbejdet med sig selv, sin personlighed og sit følelsesliv, kan skabe en form for dybere væren.

Vi vil undersøge hjertets kvaliteter samt det emotionelle landskab, med henblik på større åbenhed, fordybelse og selvregulering.

Horisonten for dette meditative arbejde er en dybere selv-accept, samt i højere grad at være i kontakt med hjertets empatiske følelser. og mindre med det emotionelle hav. Dette kan bidrage til mere stilhed og mindre gøren.

Rytmen på dette meditation retreat vil være velkendt med stille fordybelse og  kropsarbejde som led i afspænding og vitalisering, samt mulighed for feedback og udveksling omkring den enkeltes egne erfaringer og personlige proces.

Forudsætningen for at deltage på dette forløb er, at man har deltaget på vores kurser eller har lignende erfaringer.

Dato: 19-20 september 2020

Pris:  Kr. 1.500,-