Meditationsgruppe

Fra aktiv gøren – til stille vågen væren

Træningen henvender sig til mennesker, som ønsker et fortsat fokus på den meditative praksis med henblik på rytme og integration af mindfulness meditation i hverdagen.

Opmærksomheden vil fortsat være rettet mod at bevidstgøre distraktioner, og dermed fraværet af nærvær. Vi vil træne evnen til større neutralitet, i forhold til indholdene i sindet samt forsøge at tage nogle yderligere skridt i den meditative fordybelse, herunder forsætte arbejdet med den neutrale indstilling.

Træning i meditation, er også at arbejde med hjertet, kropsbevidsthed og psykisk afbalancering. Det at man har arbejdet med sig selv, sin personlighed og sit følelsesliv, kan skabe en form for dybere væren.

Vi vil undersøge hjertets kvaliteter samt det emotionelle landskab, med henblik på større åbenhed, fordybelse og selvregulering.

Horisonten for dette meditative arbejde er en dybere selv-accept, samt i højere grad at være i kontakt med hjertets empatiske følelser. og mindre med det emotionelle hav. Dette kan bidrage til mere stilhed og mindre gøren.

Rytmen vil være velkendt med stille fordybelse og  krops-arbejde som led i afspænding og vitalisering, samt mulighed for feedback og udveksling omkring den enkeltes egne erfaringer og personlige proces.

Forudsætningen for at deltage på dette forløb er, at man har deltaget på vores kurser eller har lignende erfaringer.

2 Tirsdage kl. 18.00 -20.00     Tirsdag d. 24 September og Tirsdag d. 10 december

2 Lørdage kl.   9.30 – 14.30     Lørdag d. 26 oktober og Lørdag d. 16 november