Persondatapolitik.

Persondata for klienter.

Vedr. samtykke til opbevaring og håndtering af personlige oplysninger

Balance og Psyke behandler personfølsomme oplysninger om klienter. Det betyder at vi opbevarer navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse samt sundhedsoplysninger til brug for at yde kvalificeret psykoterapi.

Balance og Psyke videregiver ikke dine personoplysninger til nogen tredje part.

Som klient giver du samtykke til, at Balance og Psyke må behandle dine oplysninger med henblik på at yde psykoterapi. Dine oplysninger opbevares af Balance og Psyke, så længe Balance og Psyke ved Helle Nielsen og Ivan Rasmussen yder terapeutisk behandling og 5 år frem, eller indtil du beder Balance og Psyke om at slette dine data.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du har endvidere ret til at få oplyst hvilke oplysninger, Balance og Psyke har om dig. Du har ret til at få berigtiget oplysningerne og til at få dine oplysninger slettet, og du kan til enhver tid henvende dig til Balance og Psyke, ved at skrive til: kontakt@balanceogpsyke.dk  hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at benytte dig af dine ovennævnte rettigheder.

Dataansvarlig er: Balance og Psyke ved Helle Nielsen og Ivan Rasmussen

Persondata for kursister.

Vedr. samtykke til opbevaring og håndtering af personlige oplysninger

Balance og Psyke behandler personoplysninger om kursister, hvilket betyder ar vi opbevarer en e-mailliste med din e-mailadresse, dit navn, din adresse og evt. dit telefonnummer (og intet andet). Vi bruger personoplysninger til udsendelse af nyhedsbreve vedrørende nye kurser. Balance og Psyke videregiver ikke dine personoplysninger til nogen tredje part.

Ved at stå på Balance og Psykes e-mailliste giver du samtykke til, at Balance og Psyke må behandle dine oplysninger med henblik på at sende dig relevante nyhedsbreve via e-mail. Dine oplysninger opbevares af Balance og Psyke, så længe Balance og Psyke ved Helle Nielsen og Ivan Rasmussen udbyder undervisning, som det er relevant at orientere om til potentielle kursister, eller indtil du beder Balance og Psyke om at slette dine data.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du har endvidere ret til at få oplyst hvilke oplysninger, Balance og Psyke har om dig. Du har ret til at få berigtiget oplysningerne og til at få dine oplysninger slettet, og du kan til enhver tid henvende dig til Balance og Psyke, ved at skrive til: kontakt@balanceogpsyke.dk  hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at benytte dig af dine ovennævnte rettigheder.

Dataansvarlig er: Balance og Psyke ved Helle Nielsen og Ivan Rasmussen